NESARA gaat wereldwijd als GESARA

Wat is Gesara?

Het is een afkorting van de Global Economic Security and Reformation Act en is door grote geesten uit de twintigste en eenentwintigste eeuw geschreven en verfijnd om planeet Aarde en de mensheid opnieuw in te stellen op basis van een duurzaam bestuur.

De volgende 3 items moeten meteen worden voltooid:

1) De wereldwijde en publieke aankondiging van een mondiaal jubileum of kwijtschelding van schulden, en universele reset van planetaire aarde / mensheid terug naar een universeel systeem van gemeenschappelijk bestuur in transparante goede reputatie met andere leden van de Galactische Federatie.

2) Implementatie van GESARA als een universeel constitutioneel kader voor mondiaal bestuur in alle 209 soevereine naties volgens de ondertekende Overeenkomst van Parijs van 2015 inzake klimaatverandering, te beginnen met de herstelde Republiek der Verenigde Staten.

3) Massale menselijke onthulling van zowel niet-humanoïde (buitenaards) leven dat bestaat op het oppervlak van deze planeet en in ons hele gedeelde sterrenstelsel.

Waarom is GESARA zelfs nodig?
De bestaande “cabal” -bestuursautoriteit heeft opzettelijk en methodisch de historische waarheid van de mensheid verborgen gehouden (inclusief buitenaardse bezetting en genetische manipulatie) gedurende meer dan dertien millennia; en dus waarom GESARA-implementatie nu nodig is, omdat de galactische gemeenschap de opdracht heeft gekregen om het momentum van een dergelijke opstandige en flagrante actie tegen de Bron van de Schepper en menselijke soorten te stoppen en om te keren. Samen met de mensheid zullen alle liefdesstrijders van het witte licht nu een einde maken aan bedrog door de kliek en universele waarheid en gerechtigheid herstellen zonder verdere vertraging of onderhandeling.

Wat kan GESARA manifesteren?
Hieronder staan ​​25 specifieke items, maar verwacht nog tientallen.

Voordelen voor de mensheid:
“NESARA implementeert de volgende wijzigingen;

 1. Herstel constitutioneel recht in de Republiek der Verenigde Staten van Amerika.
 2. Verwijder VS, Inc. bestuursambtenaren en alle leden van het Amerikaanse Congres van hun posities vanwege hun voortdurende ongrondwettelijke acties.
 3. Dwingt de president van de VS, Inc., de vice-president, leden van het kabinet en alle leden van het Congres het mandaat te verlaten.
 4. Verhindert alle verkiezingen overal ter wereld, op alle soevereine bestuursniveaus.
 5. Staat nieuwe aangestelden van de Republiek de Verenigde Staten toe tijdelijk de zaken van het land te regelen totdat eerlijke en wettige verkiezingen kunnen worden gehouden.
 6. Staat militaire wetshandhaving door de republiek toe om elke hindernis die de wet van GESARA belemmert fysiek te verwijderen of weg te nemen.
 7. Staat het congres van de Republiek toe om de natuurlijke constitutionele erfopvolging te implementeren.
 8. Elimineert alle “noodtoestanden” en verklaart zo de vrede voor elk land dat zich aan GESARA en zijn alliantie houdt.
 9. Forceert het Amerikaanse leger om onmiddellijk troepen te verwijderen uit alle soevereine naties die hen niet langer bereidwillig accepteren om op hun grondgebied te verblijven. Dat omvat Irak, Syrië, Afghanistan en de Filippijnen.
 10. Nalaten van creditcardsaldi en bankschuldverlichting wereldwijd.
 11. Activeert de Treasury Bank en Republic Treasury van de Republiek, samen met een door goud gesteunde USN-valuta afgedrukt en gecontroleerd door de Republiek der Verenigde Staten en niet de Federal Reserve die nu wordt gemarginaliseerd tot geëlimineerd.
 12. De leemtes in de federale inkomstenbelastingen worden afgeschaft, evenals de oude belastingwetgeving; en nieuwe eenvoudiger, eenvoudiger en wereldwijde belastingcode zal worden geïmplementeerd op niet-essentiële items. Essentiële artikelen zoals voedsel en medicijnen en gebruikte artikelen zijn vrijgesteld van de omzetbelasting.
 13. De IRS, FEMA, Shadow Government Lobbyists zullen allemaal worden gevangen gezet, gearresteerd of erger.
 14. Creëert voor de overheid een nieuwe omzetbelasting voor niet-essentiële nieuwe artikelen van 17% .vast tarief.
 15. Verhoogt de voordelen voor ouderen en maakt ze blijvend.
 16. Vestigt nieuwe presidents- en congreskandidaten binnen 120 dagen na de aankondiging van GESARA. Een interim-regering zal rustig worden ingesteld om de zaken van de natie af te handelen totdat nieuwe leiders democratisch kunnen worden gekozen.
 17. Internationale waarnemers zullen aanwezig zijn om het illegaal kiezersstempels vullen of frauduleuze verkiezingsactiviteiten van speciale belangengroepen te voorkomen.
 18. Een nieuwe Amerikaanse regenboogvaluta, ondersteund door goud, zilver en platina edele metalen, zal in het openbaar in omloop worden gebracht.
 19. Elimineert geboortecertificatenbestanden die door het Amerikaanse ministerie van Transport ook als onroerendgoedobligaties voor roerende goederen kunnen worden gebruikt.
 20. Herstelt financiële privacy wereldwijd.
 21. Zet ​​alle rechters en advocaten terug naar Constitutioneel recht.
 22. Staakt alle agressieve militaire acties van de regering wereldwijd, inclusief het Midden-Oosten.
 23. Vestigt vrede over de hele wereld zoals gecontroleerd door de VN-Veiligheidsraad.
 24. publiceert enorme sommen geld voor humanitaire doeleinden over de hele wereld.
 25. Maakt de vrijgave mogelijk van duizenden verborgen patenten voor onderdrukte technologieën die momenteel worden vastgehouden onder het mom van nationale veiligheid, waaronder gratis energieapparatuur, anti-zwaartekrachts- en sonische helingsapparaten.

 

http://www.theeventchronicle.com/study/what-is-gesara/