NESARA Deel 19 – GESARA – TRUMPSARA

Velen zeggen dat het rond 6 juli 2020 zal gebeuren … Ik vraag om heel voorzichtig te zijn met specifieke data. Als er niets gebeurt op een specifieke datum die Anons in het spel heeft, zullen we ons teleurstellen en sommige mensen kunnen teleurgesteld raken in Q of Trump, maar het is niet hun schuld, want ze hebben de datum niet vrijgegeven, Anons speculeren door hun data vrij te geven. Ik denk eerlijk gezegd niet dat het tot laat in het derde kwartaal tot het vierde kwartaal zal gebeuren, maar ik kan me ernstig vergissen. Ik hoop dat ik het mis heb. Hoe dan ook, we zullen ons verenigen als één grote familie.

Big Banks zien deze maand een daling , terwijl andere sectoren in de lift zitten.

Waarom is dit relevant? Omdat dit de implosie is van het huidige financiële systeem. Corrupte banken hebben genoeg goud en zilver opgepot en hebben met de Fed Reserve gespeeld om de markten en de dollar te manipuleren. Niet meer.

Veel van de Big Banks hebben de hypotheekbetaling moeten uitstellen. De meeste hypotheekverstrekkers hebben genoeg in hun reserves voor een periode van 4 maanden voorondergang, dan staan ​​ze er alleen voor. Ze zijn op hun laatste 1-2 maanden. De Federal Reserve kan hen niet helpen. Referentie artikel Link door CentipedeNation.com. Onlangs is meer nieuws over hypotheken volledig verwijderd uit kredietrapporten.

Dit is een enorme indicator dat veel banken hun kredietportefeuille gewoon loslaten. Wanneer is dit voor het laatst gebeurd? Juist …. NOOIT.

 

https://beachbroadcast.com/articles/f/nesara-part-19—gesara—trumpsara