De Alliantie wil de aarde bevrijden van de Cabal.

Lang geleden kwam ik in contact met Lauri Fransen die de NESARA files vertaalde voor deze website. Ik vroeg haar naar aanleiding van haar bericht http://www.indecirkelvanisis.nl/trump-en-alliantie/

 “Denk je dat voor de nieuwe us presidentsverkiezingen de boel is ontmaskerd?”

Zij antwoordde mij met de volgende tekst:

Het ziet er wel naar uit dat de boel is ontmaskerd voor de verkiezingen van 2020. We hebben nu de uitkomsten gezien van het Mueller –rapport, waaruit blijkt dat er geen collusion was met de Russen en ook geen obstructie van het onderzoek door Donald Trump. Nu rijst terecht de vraag : op welke gronden is dat 2-jaar durende onderzoek eigenlijk gestart? Uit getuigenissen van o.a. Lisa Page blijkt dat er vanaf de aanvang onvoldoende redenen waren om dit te starten. Het is dus echt een aanval geweest op Trump om zijn handelingsmogelijkheden te beperken. Je kunt daar van alles over lezen op www.thegatewaypundit.com. Zij hebben meestal het laatste nieuws. Hier kun je lezen dat waarschijnlijk de Obama-regering de hand heeft gehad in dit onderzoek. Daar wijzen ook de laatste Q posts op. Alles gaat nu in de richting van het ontmaskeren van de inbreng van Obama zelf op de spionage-activiteiten die ontplooid zijn door de Inlichtingendiensten van zowel de USA als de UK alsook Oekraïne. Er is een artikel verschenen in de krant The Hill: https://thehill.com/opinion/white_house/440730-how-the-obama-white-house-engaged-ukraine-to-give-russia-collusion Dit artikel is buitengewoon verhelderend!

Er wordt gezegd dat er over 2 weken een rapport uitkomt over James Comey, een van de gasten die dit onderzoek op valse juridische gronden gestart zijn. Over 6 weken , eind mei of begin juni, komt Horowitz met zijn rapport over onderzoek naar de Clinton Foundation en in die periode zal ook Trump de declassificatie doen van het FISA- rapport. Al deze zaken zullen heel veel onthullingen bevatten over de spelers van de Deep State, en dus heel veel stof doen opwaaien! Dit is waar we al de hele tijd op zitten te wachten. Voorspeld is dat in de 2e helft van 2019 er rechtszaken ( tribunalen) zullen beginnen tegen deze mensen. Daarom is Guantanamo- Bay uitgebreid door Trump.

Je kunt ook veel informatie vinden op www.x22report.com Dagelijks ( behalve zaterdags) komt er een gesproken rapportage uit. DWZ het wordt in de avonduren gemaakt en is dus in Europa pas de volgende dag te zien, vanwege het tijdsverschil. Ik luister er elke dag naar tijdens mijn ontbijt. Hardop lachen Op je smartphone kun je ook een geschreven tekst lezen.

Ik stelde haar nog een tweede vraag:

“Wat vind je van de #yanggang, potus kandidaat andrew yang staat populair in de peilingen, ook bij trump aanhangers, hij wil een basisinkomen voor iedereen (my kind a guy)” https://www.yang2020.com

Wat betreft je 2e vraag:

Die Andrew Yanggang lijkt me een aardige knul, maar het wordt mij niet duidelijk of hij uitkomt voor de Democraten of voor de Republikeinen. In elk geval lijkt het mij het beste als Trump nog een termijn krijgt om zijn klus af te maken en daar ziet het wel naar uit, als we de peilingen over zijn populariteit mogen geloven. Bovendien wil hij een verkiezings-ID invoeren, waardoor vals spel ( met bv illegalen) niet meer mogelijk zal zijn. En nee, Q praat niet over kandidaten tot nog toe.

Ik zie het zo: Trump is de president die de stal moet uitmesten (‘Draining the Swamp’), d.i. de corruptie bestrijden, de daders voor het gerecht brengen, een ‘schone’ overheid creëren, de FED uitschakelen en de Republiek herstellen.  Trump is niet de president die vernieuwingen zal invoeren. Dat moet door presidenten na hem gebeuren. Misschien is die Yanggang dan wel de juiste figuur. Ik denk zelf dat een basisinkomen niet gerealiseerd kan worden binnen de huidige economische structuur; dat kan alleen als alles vernieuwd is.( na een reset bv.)

Ik vind het fantastisch dat de Nederlandse nesara-site nog steeds bestaat! Houen zo, dat gaat nog van pas komen!

Er zijn een paar puntjes waar ik een correctie op zou voorstellen:

Onder Wat is Gesara? punt 2. de Ondertekende Overeenkomst van Parijs van 2015 inzake klimaatsverandering – als dat het beruchte klimaatakkoord is, ben ik daar absoluut geen voorstander van, want dat hele akkoord is frauduleus Daar ga ik nu niet uitgebreid op in, maar de hele klimaat toestand is een door de Cabal gecreëerde hoax, waarbij wetenschappelijke gegevens op grote schaal vervalst zijn.

puntje 3. Buitenaardsen zijn meestal ook humanoïde. De menselijke vorm is de meest voorkomende in dit hele universum.

Er zijn natuurlijk ook andere buitenaardsen met een niet-menselijke vorm: insectoids, reptilians, mantis etc. Dus misschien moet die zin luiden: ‘zowel humanoide als niet-humanoide buitenaards leven’.

Wat kan GESARA manifesteren?

Kijk, dat is nu , zoals dat daar opgesomd staat, het hele plan van de Alliantie, waar Trump mee werkt. Punt voor punt. Dus Nesara als wet hoeft niet eens meer aangenomen te worden, want dit is het hele programma van de Alliantie.